ДРУГАЧИЈА СРБИЈА

ДРУГАЧИЈА СРБИЈА
("Аспект ЗАВЕТИНА")

Један од начина да помогнете правим независним медијима у Србији, ПАУКОВОЈ МРЕЖИ или Немогућим "Заветинама" (немогућим јер опстају у немогућимусловима!) је да се претплатите на неки од часописа "Заветина", или од књига - које су скоро свуда блокиране по Србији. Докажите да вам је, доиста, стало до стварно независних медија и независних издавача.Пријатељи из Србије могу послати новчану упутницу телефонском Пост нет упутницом на број моб. + 381 65 3006950. А сви остали, који су у могућности, из иностранства преко Western Uniona на адресу Оснивача Сурбита Сазвежђе З

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

субота, 08. април 2017.

LIVE: Special coverage of US hitting Syrian airfield in response to 'Ass...

Izvor: Telegraf.rs, 07.Apr.2017, 05:58UPRAVO POČINJE TREĆI SVETSKI RAT?! GASE SE SVE VEZE SAD-A I RUSIJE, TRAMP ĆE NASTAVITI DA NAORUŽAVA SIRIJSKU OPOZICIJU (FOTO) (VIDEO)

Upravo počinje Treći svetski rat?! Gase se sve veze SAD-a i Rusije, Tramp će nastaviti da naoružava sirijsku opoziciju (FOTO) (VIDEO)
Amerika je ispalila 59 krstarećih raketa "Tomahavk" na vazdušnu bazu sirijske vojske, zbog napada hemijskim oružjem na pobunjeničko uporište u provinciji Idlib u utorak, prenosi RT. Američki predsednik Donald Tramp naredio je ove napade kao odgovor na stradanje civila i kako bi se "okončalo krvoproliće u Siriji". Sirijska vojska je objavila da je 9 osoba poginulo, uključujući četvoro dece, dok je sedam povređeno u ovom napadu. Ruski predsednik Vladimir Putin istakao je da je ovo "agresija protiv suverene zemlje".

Нема коментара:

Постави коментар